Huis te koop

229000€

3 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11407183
Immoweb code : 11407183

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek dit prachtige huis met royale volumes, ideaal gelegen in het hart van het dorp Warcoing!

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal met een separaat toilet. Vervolgens vindt u de woonkamer, de eetkamer en de keuken rond een centrale kubus, waarin zich de wasruimte en het trappenhuis bevinden. Deze open indeling vergemakkelijkt de communicatie tussen de verschillende ruimtes. Bovendien biedt de begane grond, overspoeld met natuurlijk licht, een warme en vriendelijke leefruimte! De aangrenzende wasruimte voegt een vleugje dagelijkse functionaliteit toe.

Deze woning heeft ook een kelder om aan uw opslagbehoeften te voldoen. Boven vindt u drie comfortabele slaapkamers en een mooie badkamer. De naar wens in te richten zolder van 80 m² biedt extra uitbreidingsmogelijkheden.

De tuin van 160 m² met terras is een echte troef, waardoor u optimaal kunt profiteren van de zonnige dagen. Met een woonoppervlakte van 260 m² vertegenwoordigt deze woning een zeldzame kans in deze populaire regio! Het pand is in 2010 gerenoveerd met hoogwaardige materialen, alhoewel met name aan de gevels nog afwerking nodig is. De elektriciteit is op peil, de houten en PVC kozijnen zijn voorzien van dubbele en driedubbele beglazing, de centrale verwarming is op gas en de woning beschikt tevens over een nieuw raamwerk, een twee-uurlijkse elektriciteitsmeter, een “riolering” en een regenwateraansluiting. tank.

Met het kadastraal inkomen van € 337 kunt u profiteren van lagere erelonen, wat een

Neem contact op