Huis te koop

* 339000€

4 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11363782
Immoweb code : 11363782
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in een energiezuinige buurt

Vivehof is de meest energiezuinige buurt van Waregem. Vlakbij de dorpskern van Sint-Eloois-Vijve realiseert Eribo samen met Steenoven 34 energieneutrale woningen die uitgeven op een rustige leefstraat of het centrale park.

Elke woning in Vivehof heeft minstens drie slaapkamers. Wil je liever meer ruimte? Verschillende woningen hebben nog een extra (casco) verdieping die je zelf kan afwerken en inrichten.

Woningen zijn beschikbaar vanaf €319.500 (excl. kosten) exclusief carport en fietsenberging.

Met een E-peil van E0 zijn de woningen van Vivehof uitzonderlijk zuinig! Zeker als je weet dat de norm voor een zuinige nieuwbouwwoning in Vlaanderen momenteel E30 is. Moderne technieken zoals zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, vierseizoensbeglazing etc. zorgen voor deze sterke score.

De energieneutrale woningen zijn goed voor het milieu én voor jouw portemonnee. Je bespaart op jouw energiefactuur én je betaalt géén onroerende voorheffing gedurende vijf jaar, een besparing van ca. 2.500 euro!

Kies je voor Vivehof dan kies je voor de groene buurt van morgen. Je leeft in een rustige, groene buurt waar kinderen kunnen spelen in de autoluwe straten of het centrale park met speelplein.

Benieuwd naar onze modelwoning ? Contacteer ons via 0488 94 26 43 of [email protected].

Neem contact op