Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11322438
Immoweb code : 11322438

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
1810 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning met tal van mogelijkheden en voorzien

Karaktervolle en ruime open bebouwing gelegen in het rustige Wellen, tevens gunstig gelegen op korte afstand van Hasselt, Alken en Sint-Truiden.

Na een grondige renovatie heeft deze woning tal van potentieel. Vermits het verkrijgen van de nodige vergunningen kan deze dienst doen als B&B, vrij beroep,... of enkel als woonst dienen.

De huidige indeling is als volgt: zithoek met eetkamer en aangrenzende keuken en een ruime woonkamer. Aan de achterzijde is er momenteel een overdekte veranda en een badkamer voorzien.
Op de 1ste verdieping zijn er 4 zeer ruime slaapkamers.

Deze woning is gelegen op een perceel van maar liefst 18a10ca en dit met een prachtig groen uitzicht.

Bent u een paarden- of dierenliefhebber ook hier heeft deze woning tal van mogelijkheden, zo zijn er maar liefst 4 paardenstallen voorzien.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Heeft u interesse en wenst u meer info? contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of [email protected]

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op