House for sale

325000€

4 bedrooms 189 square meters

Immoweb code : 11322438
Immoweb code : 11322438

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
189 square meters livable space
1810 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Karaktervolle en ruime open bebouwing gelegen in het rustige Wellen, tevens gunstig gelegen op korte afstand van Hasselt, Alken en Sint-Truiden.

Na een grondige renovatie heeft deze woning tal van potentieel. Vermits het verkrijgen van de nodige vergunningen kan deze dienst doen als B&B, vrij beroep,... of enkel als woonst dienen.

De huidige indeling is als volgt: zithoek met eetkamer en aangrenzende keuken en een ruime woonkamer. Aan de achterzijde is er momenteel een overdekte veranda en een badkamer voorzien.
Op de 1ste verdieping zijn er 4 zeer ruime slaapkamers.

Deze woning is gelegen op een perceel van maar liefst 18a10ca en dit met een prachtig groen uitzicht.

Bent u een paarden- of dierenliefhebber ook hier heeft deze woning tal van mogelijkheden, zo zijn er maar liefst 4 paardenstallen voorzien.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Heeft u interesse en wenst u meer info? contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of [email protected]

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Get in touch