Huis te koop

4 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 10894736
Immoweb code : 10894736

Overzicht

4 slaapkamers
258 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare villa te Wenduine

Deze villa is gelegen aan de Ringlaan in Wenduine beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte van ca. 260 m². Met strand en duinen, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit appartement van een bijzonder gunstige ligging. Ook sportfaciliteiten, zoals de surfclub, het zwembad en het padelterrein zijn vlakbij.

De woning kent volgende indeling: via de ruime inkomhal met toegang tot het gastentoilet, bereikt men de lichtrijke leefruimte met toegang tot het westelijk georiënteerd terras en de volledig geïnstalleerde halfopen keuken, de bureau en de eerste slaapkamer met aparte badkamer, voorzien van een toilet, urinoir, lavabo en bad met douchefunctie.
Vervolgens op de eerste verdieping bevinden zich een kleinere en nog twee enorm ruime slaapkamers, elk met aparte badkamer, waarvan één toegang biedt tot een terras.
Op de kelderverdieping bevindt zich ten slotte de wijnkelder en de zeer ruime garage, waar niet alleen de wagen, maar ook meerdere fietsen en ander materiaal geplaatst kunnen worden.

Deze woning biedt bijzonder veel mogelijkheden, zowel naar vaste bewoning als B&B en vakantieverhuur toe.

Neem contact op