Huis te koop

230000€

2 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11408303
Immoweb code : 11408303

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
271 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen, karaktervolle woning met zonnepanelen!

Tuin, staanplaats en uitweg als extra troeven ….

De voormalige herberg “Den Hoogen” uit de 19e werd na de Eerste Wereldoorlog heropgebouwd. In de jaren ’50 verloor de herberg zijn functie en wordt sedertdien als woning gebruikt. Rond 2000 werd deze woning gerenoveerd. De voorgevel behield de uitstraling van indertijd.
Bij binnenkomst in de leefruimte merken we meteen de nog originele wit/zwart-vloer op. Aansluitend is er de TV-hoek die toegang geeft tot de tuin. Door de vele ramen in de living en het TV-hoek is er hier altijd een overvloed aan licht.
Via de originele houten deur stappen we vervolgens binnen in de keuken aan de linkerzijde van de woning. Tijdens de renovatie is ervoor gekozen om het zwart/wit-patroon door te trekken in de keukenelementen. Ook hier koken we in een zee van daglicht. Naast de keuken is er een handige berging waar plaats is voor een wasmachine, droogkast, …. De omvormer van de zonnepanelen bevindt zich hier ook. Ook vanuit deze berging kunnen we naar de tuin.
Via een hal komen we verder terecht bij een apart toilet en een badkamer met douche, lavabo en bad. Vanuit deze hal is er eveneens toegang tot de kelder of een mezzanine waar er bijvoorbeeld plaats is om een buro te plaatsen. Vanuit deze mezzanine vertrekt de trap naar de bovenverdieping.
Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers die open zijn tot in het gebinte. Op de overloop is er nog ruimte voor een leeshoekje. Er is hier ook een apart toilet.
De westgerichte stadstuin kan heel leuk wo

Neem contact op