Huis te koop

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11314819
Immoweb code : 11314819

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
559 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Pl.DUMON - UITZONDERLIJKE ligging - Huis met 3 SK - Terras +

WEZEMBEEK-OPPEM/STOCKEL, UITZONDERLIJKE en begeerde locatie op de grens tussen Kraainem en Sint-Pieters-Woluwe, onderaan een privédomein, met familiale sfeer en in de onmiddellijke nabijheid van het Dumonplein voor deze ideaal georiënteerde 3-gevelwoning direct ten zuiden. Dit charmante huis uit 1954 vereist een volledige renovatie en zal u verrassen met zijn potentieel, zijn unieke terrein van 5A59CA en zijn landelijke omgeving. Het beslaat 170m² (inclusief 130m² woonoppervlak) en is als volgt samengesteld:
* Begane grond: Inkomhal met apart toilet, lichte woonkamer van 32,8m² met open haard en toegang tot de tuin, aangrenzende eetkamer van 15m² en kantoor/slaapkamer van 10,7m² met toegang tot de tuin.

* 1st verdieping: Nachthal, slaapkamer van 13,9m² met toegang tot een terras van 10m² met uitzicht op de tuin, slaapkamer van 15m² met ingebouwde kasten, badkamer en apart toilet.

* Kelder (16m²): Kelders en stookruimte.

* Indeling exterieur: ''FAVORITE'' buitenkant: Omheinde tuin op het zuidwesten, heerlijk zonnig en zonder overlast, tuinhuisje en prachtig recreatiegebied.

Deze karaktervolle woning biedt u een zeer gezonde basis voor het uitvoeren van uw projecten: 100% betonstructuur, gasboiler met recente ketel, effectieve rioolaansluiting, houten DV-chassis.

Onafhankelijke garagebox in het gebouw en parkeerplaats buiten.
EPC = F

Zeer goede potentie om snel ontdekt te worden.
Virtuele rondleiding: https://nodalview.com/s/2f

Neem contact op