Huis te koop

585000€

3 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 11348090
Immoweb code : 11348090

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
472 vierkante meters grond

Omschrijving

OPEN HUISDAG: ZATERDAG 4 MEI VAN 10u TOT 15u

In de Oostrozebeeksestraat 137 te Wielsbeke staat deze pas gerenoveerde woning helemaal klaar in deze doodlopende straat om een comfortabele toekomst te bieden aan haar nieuwe eigenaars.
Met een gezond en future proof EPC- label (A-label) levert deze woning een topprestatie op energieniveau met o.a. een hoogrendementsketel met vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing, isolatie en zonnepanelen.
Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 267m2, kent deze eigendom haar gelijke niet.
Dankzij de indrukwekkende kamerhoge raampartijen, kwalitatieve afwerkingsgraad van de hyper geïnstalleerde keuken en moderne badkamers laat deze woning een rijkelijke impact na.
Kom maar binnen:
Een stijlvolle, impressionante inkomhal aangelegd met antraciet natuursteen verwelkomt u. Naast het gastentoilet, vinden we een geraffineerde lavabo opgebouwd op een houten lavabomeubel.
Bij het betreden van de leefruimte, ervaart u een bijzonder helder en open gevoel.
De ideale combinatie van kamerhoge schuiframen en houten parketvloer draagt bij tot een naadloze relatie vmet de verzorgde tuin. U geniet van een rustgevend zicht en natuurlijk lichtinval.
De zithoek, eetplaats en leeshoek zijn harmonieus met elkaar verboden. De gebogen muurwand in de leefkeuken draagt bij tot een eigentijdse uitstraling van het interieur.
De moderne keuken is uitgerust met duurzame toestellen, met oog op een optimale kookervaring.
Als kers op de taart treffen we verder de ruime berging aan die rechtstreeks toegang biedt t

Neem contact op