Over dit vastgoedkantoor

Wie zijn we.
Immomatch mag zich na al die jaren een gerenommeerde speler noemen in bemiddeling op de vastgoedmarkt. Wij richten onze pijlen op de verkoop van woningen, bouwgronden, appartementen en opbrengsteigendommen. 100% van onze tijd gaat daar naar toe. We doen enkel waar we goed in zijn; uw eigendom verkocht krijgen, daarom werken we uitsluitend met BIV-erkende vastgoedmakelaars.

Maximalisatie. Beste prijs
Ja, het is zeer waarschijnlijk dat Immomatch als professioneel uw eigendom duurder kan verkopen dan uzelf als occasionele verkoper. En neen, een evidentie is dat niet. We maken veel publiciteit, hebben een groot actief klantenbestand en gebruiken onze kennis en commerciële vaardigheden om onze opdracht te doen slagen en voor u het onderste uit de kan te halen.

Time is money.
Immomatch is er zich van bewust dat het ijzer moet gesmeed worden terwijl het heet is.
We stellen ons zeer flexibel op en brengen de geïnteresseerde koper met de verkoper samen, liever vandaag dan morgen. Ervaring heeft ons geleerd dat de interesse bij een koper daalt evenredig met het verstrijken van de tijd.
Wij zorgen ervoor dat een mondelinge overeenkomst snel en correct in
een schriftelijke verandert. Geen woorden maar daden.

Vertrouwen.
We beloven u dat we ons vastgoedhart op de juiste plaats hebben.
Onze missie is uw eigendom verkopen; zo snel mogelijk, aan de maximale prijs en met zo min mogelijk overlast. We sluiten enkel af met een solvabele koper als we 100% zekerheid hebben dat we het allerhoogste bod hebben bereikt.

Papierwinkel.
De Vlaamse regelgeving wordt er niet minder en milder op.
Ons lukt het nog om door het bos de huizen te zien, maar we kunnen ons voorstellen dat u daar meer moeilijkheden mee heeft. Een compleet en accuraat verkoopdossier is waar wij voor zorgen, zodat we als de moment rijp is snel een juridisch correcte verkoopovereenkomst kunnen maken.

Adres : Grotesteenweg-Noord 2 9000  Gent – Zwijnaarde

BIV-nummer : 502372

Website : www.immomatch.com