Huis te koop

699000€

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11336890
Immoweb code : 11336890

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
883 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare BEN woning met weidse uitzichten

Deze energie neutrale woning werd gebouwd in 2018, is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle comfort. Vloerverwarming zowel als vloerkoeling via warmtepomp werd voorzien in de volledige woning. 24 zonnepanelen zorgen voor een E peil van -5 en een kWh verbruik van -9.06. Een Renson Ventilatie systeem C+ zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Op de gelijkvloers is er de ruime living met open keuken en kookeiland (combi microgolf / combi stoomoven / inductiekookplaat / vaatwasser / ingebouwde koelkast) , het gastentoilet en een berg- technische ruimte. Via de met eik beklede betonnen trap kom je op de eerste verdieping met een dressing, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De volledig afgewerkte en geïsoleerde zolderverdieping met ingebouwde kasten dient momenteel als men cave / home theater maar kan makkelijk omgebouwd worden naar 2 ruime slaapkamers. Velux openingen en aansluitingen voor TV / internet / stopcontacten zijn reeds voorzien.

Naast alle comfort heeft de woning geen inkijk van buren en uitzicht op de velden van de Nayakker. De robotmaaier en de sprinkler installatie staan in voor een makkelijk te onderhouden tuin het jaar rond.

Dichtbij diverse scholen / makkelijke verbinding met Brussel en Antwerpen .

Neem contact op