Industriële gebouwen te koop

Immoweb code : 10963926
Immoweb code : 10963926

Overzicht

454 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim en modern magazijn 450m²

Een unieke kans voor een ruim en modern magazijn aan te kopen
Bent u op zoek naar een magazijn dat voldoet aan al uw eisen op het gebied van ruimte, comfort en bereikbaarheid? Dan is dit magazijn iets voor u!
Dit magazijn heeft een oppervlakte van maar liefst 450m² en is voorzien van alle gemakken. Het magazijn is 16m breed en 28m diep en heeft 2 hoge automatische sectionaalpoorten, waardoor u gemakkelijk uw goederen kunt laden en lossen. Het magazijn heeft ook een volledig nieuwe polybetonvloer, die bestand is tegen zware belastingen en slijtage.
Het magazijn beschikt over 2 burelen, een sanitaire ruimte en een keuken, waar u uw administratie kunt doen en uw personeel kunt ontvangen. Het dak werd vernieuwd en er is 3 x 230V elektriciteit, water, Proximus en aansluiting riolering aanwezig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de technische voorzieningen.
Het magazijn is zeer centraal gelegen in de provincie Antwerpen. Het magazijn ligt vlakbij de op- en afrit Deurne - E19, waardoor u snel en makkelijk toegang heeft tot de belangrijkste verkeersaders in de regio. U kunt dus uw klanten en leveranciers vlot bereiken.
Het magazijn is momenteel verhuurd aan € 1.800,- per maand, wat een netto rendement vertegenwoordigd van 4%. Een zeer scherpe prijs voor deze locatie en kwaliteit.
Dit magazijn is een unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een ruim en modern pand, dat voldoet aan al uw eisen op het gebied van ruimte, comfort en bereikbaarheid. Wacht

Neem contact op