Kantoren te koop

2100000€

650 vierkante meters

Immoweb code : 11086878
Immoweb code : 11086878

Overzicht

3 badkamers
650 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

MONTGOMERY: Tegenover het Collège Saint-Michel staat dit elegante herenhuis uit 1912 met een woonoppervlakte van ongeveer 650 m² en een gevel van 7,5 m lang.
Aangename kleine tuin aan de voorgevel. Veel van de originele elementen zijn bewaard gebleven: houten lambrisering, parketvloeren, ijzerwerk, lijstwerk, open haarden, majestueuze trap, etc.
Het goed onderhouden gebouw is als volgt samengesteld:
Op de begane grond, grote koetsentree met marmeren vloer, hal en voorkamer (+/- 23 m²). Aan de achterzijde, een grote woonkamer (ca. 46 m²) met parketvloer en marmeren open haard, uitkomend op een terras en een grote tuin (ca. 200 m²) op het westen en zonder inkijk. Kleine keuken en toegang tot de kelders (onder het gehele gebouw) meto.a. stookruimte, toilet, wijnkelder, archiefruimte, opslagruimte, etc.
1e verdieping: overloop, grote voorkamer (ca. 40 m²) en grote zitkamer aan de achterzijde (ca. 70 m²).
2e verdieping: overloop, twee voorkamers (ca. 22 m² en 8 m² respectievelijk) en twee achterkamers (ca. 20 m² en 8 m² respectievelijk) met groot terras met uitzicht op de tuin, badkamer. 3e verdieping: overloop, voorkamer (+/- 20 m²) en achterkamer (+/- 20 m²), badkamer.
Op de bovenste verdieping, achterkamer, keuken en toilet en voorslaapkamer met complete badkamer. Groot glazen dak.
Originele lift. Dit uitzonderlijke herenhuis was oorspronkelijk een eengezinswoning, maar wordt momenteel gebruikt als kantoor en biedt andere mogelijkheden, afhankelijk van

Neem contact op