Kot te huur

1 slaapkamer 20 vierkante meters

Immoweb code : 10859823
Immoweb code : 10859823

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
20 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueuze studentenkamers met eigen sanitair!

Moderne kamers gelegen in studentenresidentie Woods, vlakbij het Belle-Vue park. De residentie is gelegen op een boogscheut van het centrum van Leuven, op wandelafstand van het station en nabij verschillende campussen.

Beschikbare kamers:
Tweede verdiep kamer 14
Derde verdiep kamer 18

De twee beschikbare kamers zijn voorzien van een uitklapbaar tweepersoonsbed (140cm x 200cm - matras niet incl.), ingebouwde kleerkasten, waardoor er meer dan voldoende opbergruimte is. De kamers hebben ook een ingebouwde bureau met boekenplank en persoonlijke frigo met vriesvak. Verder beschikken de kamers over een persoonlijke badkamer met douche, lavabo en toilet.
De fietsenstalling is bereikbaar met de lift of via de trappenhal.

Per verdieping zijn er twee keukens, die gedeeld worden met maximaal 10 personen. De keukens zijn voorzien van een oven, microgolf, vitro-keramische kookplaat, eettafel, wastafels en een persoonlijke opbergkast die op slot kan. Elke keuken heeft ook zijn eigen terras.

Er is ook een gemeenschappelijke ontspanningsruimte met televisie, zetels, tafels en een kickertafel. Verder is er ondergronds nog een afsluitbare fietsenstalling, afvallokaal en een wasplaats met wasmachine en droogkast.

De foto's zijn van een gelijkaardige studentenkamer die even groot is.

De prijs bedraagt €557/maand exclusief gemeenschappelijke kosten en provisie nutsvoorzieningen.

Interesse? Contacteer ons via 0470 55 64 2

Neem contact op