Kot te huur

1130€ + 85€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11319030
Immoweb code : 11319030

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Beschikbaar vanaf : 13/09/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Bemeubelde studentenstudio/appartement - Residentie BOND 72

Langs de Leuvense Bondgenotenlaan, schuilt er een gloednieuwe studentenresidentie. Een volledig vernieuwd gebouw dat van alle gemakken is voorzien voor de moderne student. Welkom in studentenresidentie BOND 72.

Er werd gekozen voor een afwerking met moderne en kwalitatieve materialen en elke ruimte werd optimaal ingedeeld. Zo bieden we elke student een ideale studieomgeving. Bovendien is er een veilige fietsenstalling en een afval- en waslokaal voorzien.

Dankzij z’n centrale ligging in Leuven kan je meteen genieten van de vele faciliteiten vlakbij. In juli worden de meubels geplaatst en alles afgewerkt om de eerste bewoners te verwelkomen in september ('24).

Er zijn verschillende studio's en appartementen beschikbaar van verschillende oppervlakten. Al de studio's en appartementen zijn uitgerust met mooi en modern meubilair (een bed, een bureau met stoel, kleerkast en zetel). In elke studio en elk appartement is er een aparte badkamer (met douche, lavabo en toilet) en een volledig uitgeruste kitchenette voorzien. De appartementen hebben een aparte slaapkamer.

Op het bovenste verdiep van de studentenresidentie bevindt zich een ruim terras waar de studenten kunnen ontspannen en samenkomen.

We werken met een maandelijkse forfait voor het verbruik van elektriciteit, verwarming en supersnel internet. Deze prijs is inclusief brandverzekering, onderhoud en wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, lift en afvalcontainers. Neem contact op voor meer info.

Neem contact op