Landhuis te koop

390000€

190 vierkante meters

Immoweb code : 11331205
Immoweb code : 11331205

Overzicht

1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
19285 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren boerderij op 2 ha weilanden en bos.

Deze eigendom bevindt zich in Braine-Le-Comte, op de grens met Soignies, op het platteland maar dicht bij winkels en belangrijke snelwegen.

Geniet van een rustige en groene omgeving met een waterput en zonder directe buren.

De U-vormige woning, met zijn 2 garages en bijgebouwen, omringt een binnenplaats van glad beton en biedt een panoramisch uitzicht over de velden. Geautomatiseerde poorten en garagedeuren.

Het huis bestaat uit een hal met garderobe en apart toilet, een bureau, een halfopen ingerichte keuken naar de eetkamer, een zeer grote woonkamer met houtkachel, een grote serre (te herzien), een grote mezzanine slaapkamer met openslaande deuren (uitzicht op de weilanden), met de mogelijkheid om de zolder in te richten tot extra ruimte. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Grote renovatiewerkzaamheden zijn nodig.

Het dak is echter in goede staat. Nieuwe mazoutketel van ongeveer 3 jaar oud. Water en elektriciteit in alle bijgebouwen. Het terrein is volledig omheind met ursus. EPC in behandeling.

Voor meer informatie of het plannen van een bezoek, kunt u contact met mij opnemen via 0471/41.91.37 of via e-mail: [email protected]. Als ik niet bereikbaar ben, neem dan contact op met: 0474/31.81.55.

Neem contact op