Landhuis te koop

148000€

3 slaapkamers 66 vierkante meters

Immoweb code : 11284547
Immoweb code : 11284547

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
66 vierkante meters bewoonbare ruimte
66 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Vos Agences Condrogest Marche - Vastgoed in de Ardennen

Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne biedt een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar een tweede verblijf of een gemakkelijk toegankelijke investering met weinig onderhoud. Dit chalet ligt in het vakantiedorp Le Bochetay, tussen de N4 en de N63. Omringd door rustige, ongerepte bossen sta je aan het vertrekpunt van vele wandelingen en fietstochten. Genesteld op een strategische locatie vanuit toeristisch oogpunt, met aanbevolen bestemmingen zoals Durbuy (15 km), Marche-en-Famenne (10 km) of La Roche, Han-sur-Lesse, het golfterrein Five Nation in Méan, enz. De chalet wordt ook volledig gemeubileerd verkocht.

Indeling: grote woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, waarvan één op de eerste verdieping, 1 badkamer en een prachtig terras, evenals een kelder en een geventileerde kruipruimte.

Opmerkingen: recent en geïsoleerd dak, isolatie in de kelder en de kruipruimte, verwarming met pelletkachel, velux in de eetkamer voor meer lichtinval, minigolf - petanque-, tennis- en basketbalvelden - speeltuin - restaurant en barbecue vrij toegankelijk voor de bewoners - de 66ca grond rond het chalet is privé en van jou - houten ramen met dubbele beglazing - gemeubileerd verkocht, er is net gewerkt aan de installatie van een internetnetwerk.

Prijs: 148.000 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren)

Neem contact op