Landhuis te koop

1150000€

4 slaapkamers 351 vierkante meters

Immoweb code : 11364709
Immoweb code : 11364709

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
351 vierkante meters bewoonbare ruimte
4600 vierkante meters grond

Omschrijving

- 1930 - Prachtige hoeve met hangar en zwembad

Hoeve van 1930 op een perceel van 4600m2 in een rustige straat.

De hoofdverblijfplaats bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een ruime inkomhal met langs de rechterzijde een badkamer (douche + ligbad), voorraadkamer en 3 ruime slaapkamers (waarvan momenteel één dienst doet als bureel). Langs de linkerzijde/achterzijde bevindt zich een volledig uitgeruste keuken en een uitgestrekte eetkamer met zicht op de tuin, voor gezellige familie- of vrienden bijeenkomsten.

Op de eerste verdieping is een ruim bureel met aansluitend de 'master bedroom', voorzien van bijhorende badkamer met douche en ligbad. Langs de voorzijde van het gebouw is er op de eerste verdieping nog een in te richten zolderruimte van maar liefst 46m2.

Naast het hoofdgebouw bevindt zich een hangar met een oppervlakte van 225m2, waarvan 40m2 dienst doet als bureel. De hangar is uitermate geschikt voor een zelfstandige activiteit of voor het stockeren van wagens.

Voor de zomermaanden is er een poolhouse met terras en buitenzwembad aanwezig. Verder zijn er buiten voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Deze hoeve is doorheen de jaren steeds perfect onderhouden geweest. Gelegen achterliggend in een rustige straat met veel privacy en groen is ze de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruime woonst in combinatie met een hangar die als hobbyruimte of voor een zelfstandige activiteit kan dienst doen.

Neem contact op