Landhuis te koop

849000€

4 slaapkamers 468 vierkante meters

Immoweb code : 11327972
Immoweb code : 11327972

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
468 vierkante meters bewoonbare ruimte
1535 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie, ruime gerenoveerde vierkantshoeve 1566m2 te Warcoing.

De eigendom is gelegen te Warcoing, Rue Royale 88 op 2 km van Spiere-Helkijn.

In het weelderige landschap, omringd door rustieke charme staat een hele mooi vierkantshoeve.  Met haar imposante aanwezigheid en tijdloze schoonheid vangt ze onmiddellijk de aandacht van elke voorbijganger.  Haar gevel, gekoesterd door de tand des tijds, draagt de geschiedenis en erfgoed van vervlogen jaren met trots.

Eenmaal binnen in dit landgoed, omarmt een weelderige tuin de zintuigen met kleuren en geuren die de lucht vullen.  Bloemperken floreren naast grillig gevormde heggen die zachte bogen vormen langs de wandelpaden.  De bladeren van de bomen omarmen de binnenplaats.

De binnenkoer, het kloppendehart van deze prachtige hoeve, ademt een sfeer van verwachting uit.  Het is een uitnodiging tot ontspanning, een ruimte waar verleden en heden samensmelten.  Mozaiëkbevloering getuigt van vervlogen glorie, terwijl de stenen muren verhalen fluisteren diep geworteld in de tijd. Een visie van mogelijkheden schittert in de ruime kamers die met zorg kunnen worden omgetoverd tot acht unieke retraites.  De gezelligheid en warmte weerklinkt door de gangen.

Hoewel de hoeve enkele renovaties vraagt, is haar potentieel onmiskenbaar.  De karakteristieke elementen, zoals de rijke houten balken en de sierlijke open haarden, vormen de perfecte canvas voor een hedendaagse renovatie die haar glorie zal herstellen zonder haar historische charme te verlie

Neem contact op