Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

614000€

260 vierkante meters

Immoweb code : 11336628
Immoweb code : 11336628

Overzicht

260 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Opbrengsteig. met com. gelijkvl en 2 app en mog. 3de verdiep

Kom meer te weten over deze geweldige kans: een beleggingspand dat bestaat uit een commerciële ruimte op de begane grond en twee ruime appartementen op de bovenverdiepingen. Met zijn toplocatie combineert dit pand op elegante wijze de authentieke charme van het gebouw met moderne functionaliteit, waardoor het een even aantrekkelijke als uitzonderlijke investering biedt.
De commerciële begane grond biedt een veelzijdige ruimte, ideaal voor het uitvoeren van je ondernemersprojecten. Je zult kunnen profiteren van de vele ontwikkelingsmogelijkheden die deze ruimte biedt, aan een strategische commerciële doorgangsweg.
Het gebouw heeft ook twee appartementen op de bovenste verdiepingen. Ze zijn ruim en goed ingericht en je kunt er zelf in wonen of ze met een gerust hart verhuren voor een veilige en lucratieve huurinvestering.
De elegante gevel is onlangs gerestaureerd. Het terras biedt de perfecte buitenruimte om te ontspannen en te entertainen in elk seizoen.
Met een totale oppervlakte van 260 m², verdeeld over verschillende niveaus, inclusief een volledige kelder voor extra opslagruimte, biedt dit pand uitzonderlijke flexibiliteit om te voldoen aan uw commerciële en woonwensen voor investerings- of commerciële projecten.
Als klap op de vuurpijl kan de 3e verdieping worden verbouwd tot een comfortabel studio-appartement, afhankelijk van de bouwvergunning. Deze ruimte kan worden verlicht door een groot rechthoekig veluxraam en een ander veluxraam met elektrische ro

Neem contact op