Residentie Boomgaard

* Van 364000€ Tot 374000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11219763
Immoweb code : 11219763
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
82 vierkante meters

Omschrijving

Luxueus en energiezuinig wonen nabij het bruisende groenkwar

Boomgaard exclusief en energiezuinig wonen nabij het bruisend groenkwartier!

Dit luxueus kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 7 appartementen met elk een private buitenruimte op het gelijkvloers en/of een cozy leefruimte met exclusieve harmonica raampartijen dewelke garant staan voor extra zonlicht en onmiddellijk connectie met buiten.
Er wordt een e-peil max. 20, voorzien waardoor u geniet van een fiscaal voordeel dit door gebruik te maken van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming/koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D. Door middel van de ruime budgetten die voorzien zijn wordt er een hoogwaardige afwerking voorzien. Ze worden volledig opgeschilderd waardoor het instapklaar is bij oplevering.
Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 03/260.46.66 of [email protected]. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op