Residentie Boomgaard

* From 364000€ To 374000€

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11219763
Immoweb code : 11219763
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
82 square meters

Description

Luxueus en energiezuinig wonen nabij het bruisende groenkwar

Sorry, there is no English translation. Boomgaard exclusief en energiezuinig wonen nabij het bruisend groenkwartier!

Dit luxueus kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 7 appartementen met elk een private buitenruimte op het gelijkvloers en/of een cozy leefruimte met exclusieve harmonica raampartijen dewelke garant staan voor extra zonlicht en onmiddellijk connectie met buiten.
Er wordt een e-peil max. 20, voorzien waardoor u geniet van een fiscaal voordeel dit door gebruik te maken van warmtepomp in combinatie met vloerverwarming/koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D. Door middel van de ruime budgetten die voorzien zijn wordt er een hoogwaardige afwerking voorzien. Ze worden volledig opgeschilderd waardoor het instapklaar is bij oplevering.
Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 03/260.46.66 of [email protected]. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch