Duinhof - Noord

* Van 440000€ Tot 995000€

1 - 3 slaapkamers 80 - 138 vierkante meters

Immoweb code : 10578842
Immoweb code : 10578842
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
80 - 138 vierkante meters

Omschrijving

Residentie Duinhof-Noord - Moderne villa-appartementen met

Residentie Duinhof – Noord

Deze prachtige appartementen in de toekomstige residentie Duinhof - Noord zijn gelegen te Cadzand tegen de Zeedijk aan de voet van de duinen. Sommige appartementen bieden een formidabel zeezicht. De andere zijn omringd door natuur en duinen in een natuurlijke residentiële goed doordachte omgeving.

De appartementen zijn een ware droomwoning voor wie op zoek is naar luxe en comfort.

De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, wat het perfect maakt voor een groot of klein gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Het project is tevens ook één van de laatste residenties aan de Duinenkant tegen de Zee.

Duinhof Noord is een ontwerp van Arcas, een internationaal gerenommeerd architectenbureau met een inspirerende visie op de verdere ontwikkeling van de Zeeuwse kuststreek. De stijlvolle architectuur is volledig in harmonie met het dorp en duinlandschap. Het gebouw omarmt de natuur, de buurt en de zee.

De residentie Duinhof - Noord is een modern en luxueus complex dat gebouwd is volgens de hoogste standaarden. Het appartement is dan ook voorzien van alle moderne gemakken en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Naast het appartement is er ook een fietsenberging voorzien, ideaal om de omgeving te verkennen op de fiets. De Wandeldijk is vlakbij en biedt een prachtig uitzicht op de duinen en de zee.

De villa-appartementen zijn te koop onder het BTW stelsel en biedt de perfecte kans om te investeren in een prachtige woning aan zee.

Co

Neem contact op