Gaudi

* Van 320450€ Tot 423100€

2 - 3 slaapkamers 94 - 119 vierkante meters

Immoweb code : 10773507
Immoweb code : 10773507
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
94 - 119 vierkante meters

Omschrijving

Luxueus wonen in hartje Harelbeke, overal dichtbij

Residentie Gaudi telt 6 woonunits met een oppervlakte van 95 tot 135 m², telkens met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers is er een appartement met tuin, op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens twee appartementen en helemaal bovenaan vind je een penthouse over de volledige breedte van het gebouw. Met zuidgerichte terrassen aan de kant van de leefruimtes.

De appartementen en woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning of appartement.

Als je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, dan wil je ook weten hoe goed het gebouw is geïsoleerd en welke duurzame technieken worden geïntegreerd. Zowel de appartementen als de woningen zijn uitgerust met met zonnepanelen en warmtepompen.

Wil je aanpassingen doen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan de showrooms en adviseren je over materialen om je appartement of woning piekfijn af te werken.

Meer info op www.gaudiharelbeke.be of contacteer ons via [email protected] of 0490/42.35.83.

Neem contact op