Kerkhofstraat 63-65

* Van 375500€ Tot 497500€

2 - 3 slaapkamers 100 - 142 vierkante meters

Immoweb code : 11073085
Immoweb code : 11073085
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
100 - 142 vierkante meters

Omschrijving

6 Luxueuze en energiezuinige appartementen in Retie

*** INFODAG *** ZATERDAG 23 MAART TUSSEN 14-17u ***
Kloosterstraat 25A - 2470 RETIE

Residentie "Bempdekeshof"

Ontdek de luxe van modern wonen in Residentie "Bempdekeshof", een exclusief nieuwbouwproject in het levendige centrum van Retie. Deze stijlvolle residentie omvat zes ruime appartementen, elk met een unieke combinatie van comfort, privacy en energie-efficiëntie.

Elk appartement baadt in natuurlijk licht en biedt een moderne woonomgeving. De appartementen zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, uitgerust met hoogrendementsbeglazing, superieure isolatie, ventilatie type D, warmtepomp met vloerverwarming én zonnepanelen. 

Geniet van de luxe van een eigen tuin of terras, perfect voor ontspanning of een gezellige avond met vrienden en familie. "Bempdekeshof" biedt ook praktische voorzieningen zoals ondergrondse en bovengrondse parkings, een gemeenschappelijke fietsenberging en een speciale plaats voor afvalcontainers.

Wij begrijpen dat uw huis een persoonlijke touch vereist. Daarom bieden wij de flexibiliteit om de afwerking van uw appartement aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

"Bempdekeshof" staat voor kwaliteit en duurzaamheid, waarbij elk aspect van het ontwerp en de bouw gericht is op het creëren van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap. Neem contact op voor meer informatie of om uw int

Neem contact op