Gouwy, Latem

* Van 450000€ Tot 645000€

1 - 3 slaapkamers 72 - 120 vierkante meters

Immoweb code : 10837406
Immoweb code : 10837406
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
72 - 120 vierkante meters

Omschrijving

Uplevel Living in Latem

6% BTW mogelijk (tot 31/12/2024)! Maak kennis met een unieke woonbeleving op hoogte. Een prachtig woonconcept - door Bontinck architecture and engineering - dat tot de verbeelding spreekt. Welkom in Gouwy.
16 unieke woningen - waarvan 6 met een tweede bouwlaag - worden gerealiseerd bovenop een nieuwe commerciële plint.
De oppervlaktes variëren van ca. 62 m² tot ca. 172 m². Er is keuze uit 1, 2 of 3-slaapkamer(s). De terrastuinen - tot ca 66 m² - zijn gericht naar buiten voor een maximale privacy.
De dakterrassen bieden een 180° uitzicht over de omgeving.

Een voorbeeld naar de toekomst. Elke woning staat op zichzelf omringd door een oase aan groen. Het gebruik van natuurlijke, zachte en warme materialen bieden rust en creëren samenhang. De groene oase die elke woning omarmt zorgt niet alleen voor een unieke woonbeleving op hoogte, maar garandeert ook rust en privacy voor elke bewoner.
Elke woning wordt verwarmd door middel van een individuele lucht/water warmtepomp, vloerverwarming (inclusief passieve koeling) en beschikt over individuele zonnepanelen. Verder zijn alle woningen voorzien van een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en superisolerende beglazing. Dankzij deze inspanningen kan u als koper genieten van een vrijstelling onroerende voorheffing - maximaal 50% - en dit gedurende 5 jaar.

Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten ondergrondse parkeergarage waar u een autostaanplaats en/of berging kan aankopen. Er is tevens een afgesloten, gemeenschappel

Neem contact op