Eernegemsestraat 93

* Van 340500€ Tot 379500€

3 slaapkamers 139 - 148 vierkante meters

Immoweb code : 10834460
Immoweb code : 10834460
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
139 - 148 vierkante meters

Omschrijving

Unieke verkaveling met vergezichten nabij centrum Aartrijke

Te Aartrijke bouwt Residentie Vastgoed een nieuwbouwproject bestaande uit 4 loten bestemd voor open en halfopen bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 240 m² en de 364 m² en zijn volledig zuidgericht! De gronden zijn gelegen aan de Eernegemsestraat ter hoogte van nummer 93 te Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is, dit mede omwille van zijn ligging. Met zijn centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke bent u binnen de 25 minuten in het centrum van Oostende en binnen de 30 minuten staat u op de markt van Brugge.

Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is.

De woningen zelf bestaan allen op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met separaat toilet, een leefruimte met open ingerichte keuken en een was -en bergruimte met toegang tot de carport. Op de eerste verdieping bevinden er zich een 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een extra bergruimte en de nachthal met apart toilet. Tevens bevat iedere woning een mooie zongerichte tuin met vergezichten op de lagergelegen verkaveling!

Neem contact op