Eernegemsestraat 93

* From 340500€ To 379500€

3 bedrooms 139 - 148 square meters

Immoweb code : 10834460
Immoweb code : 10834460
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
139 - 148 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Te Aartrijke bouwt Residentie Vastgoed een nieuwbouwproject bestaande uit 4 loten bestemd voor open en halfopen bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 240 m² en de 364 m² en zijn volledig zuidgericht! De gronden zijn gelegen aan de Eernegemsestraat ter hoogte van nummer 93 te Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is, dit mede omwille van zijn ligging. Met zijn centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke bent u binnen de 25 minuten in het centrum van Oostende en binnen de 30 minuten staat u op de markt van Brugge.

Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is.

De woningen zelf bestaan allen op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met separaat toilet, een leefruimte met open ingerichte keuken en een was -en bergruimte met toegang tot de carport. Op de eerste verdieping bevinden er zich een 3 slaapkamers, een ruime badkamer, een extra bergruimte en de nachthal met apart toilet. Tevens bevat iedere woning een mooie zongerichte tuin met vergezichten op de lagergelegen verkaveling!

Get in touch