Ballingenweg

* Van 395000€ Tot 450000€

3 slaapkamers 141 - 158 vierkante meters

Immoweb code : 10851754
Immoweb code : 10851754
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
141 - 158 vierkante meters

Omschrijving

Nieuwbouw woningen in hartje Harelbeke, overal dichtbij

Harelbeke, stad aan de Leie, is een aantrekkelijke plek om te wonen. Tussen het station en het Stadspark bouwen we binnenkort 3 gezinswoningen met tuin.

De luxe van ‘alles dichtbij’

De woningen zijn je ideale uitvalsbasis in het centrum van Harelbeke, op het pas heraangelegde stationsplein. Alles wat je nodig hebt, is er te vinden, vaak op wandelafstand. Van winkels voor al je inkopen tot gezellige terrasjes om even te verpozen. Van een streepje natuur in provinciedomein De Gavers tot een vleugje cultuur in CC Het Spoor.

Woningen

Dit Eribo-project omvat woningen in de Ballingenweg.
De 3 gezinswoningen hebben telkens 3 slaapkamers. Ze beschikken alle drie over een eigen garage en mooie tuin met aparte ingang.

Alle moderne luxe en comfort

Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. De woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie.

Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning of appartement. De woningen zijn vlakbij het Stadspark gelegen.

Duurzame technieken

De energieprijzen swingen de pan uit. Als je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, dan wil je ook weten hoe goed het gebouw is geïsoleerd en welke duurzame technieken worden geïntegreerd.

We denken met je mee. En zijn je zelfs een stap

Neem contact op