Hof ter Vichten

* 381000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11405814
Immoweb code : 11405814
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
146 vierkante meters

Omschrijving

Kwalitatief woonproject met 19 nieuwbouwwoningen

Hof ter Vichten staat voor modern wonen in een leuke buurt en is de ideale uitvalsbasis in het centrum van Vichte, m.a.w. het heeft alles in huis voor iedereen die op zoek is naar een aangename plek om te wonen.

Instapklaar
Dit Eribo-project omvat 19 woningen met een halfopen of gesloten bebouwing, elk met 3 ruime slaapkamers.
De tuinen zijn afgesloten met een tuinpoortje en zijn toegankelijk via een aparte toegangsweg. 11 woningen zijn voorzien van een inpandige garage. De overige woningen hebben een privatieve carport ter beschikking op het terrein met afsluitbare berging.

Duurzame technieken
Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. De woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming.

We begeleiden je bij je keuzes
Wil je aanpassingen doen op vlak van afwerking? Dat kan. Als klant krijg je een persoonlijke begeleiding bij jouw pakketkeuze van de keuken, badkamer, betegeling, enzovoort. We begeleiden je graag van plan tot oplevering en adviseren je over materialen om je woning piekfijn af te werken. Kortom, we ontzorgen je van a tot z.

De verkoop van fase 1 is momenteel gestart. Deze bestaat uit 7 woningen gelegen aan de Waregemstraat en 1 woning gelegen aan de Oudenaardestraat.

Meer info op www.hoftervichten.be of contacteer ons via [email protected] of 0490/42.35.83.

Neem contact op