Overdekte parkeerplaats te koop

Immoweb code : 10614615
Immoweb code : 10614615

Overzicht

Omschrijving

Staanplaats met berging

Welkom bij dit unieke aanbod! Deze staanplaats met berging in ons nieuwbouwproject aan de Wijgmaalsesteenweg te Herent is een buitenkans die u niet wilt missen.

Met de ligging dichtbij het centrum van Herent, biedt deze staanplaats een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een veilige en gemakkelijke parkeerplaats voor zijn of haar wagen. De berging biedt bovendien een handige extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap, of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

Deze staanplaats met berging is niet alleen praktisch, maar biedt ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Het is immers een waardevaste en solide investering in een groeiende regio.

Als kers op de taart is het ook nog eens een duurzame keuze. Ons nieuwbouwproject voldoet aan de strengste energienormen en is voorzien van de nieuwste technologieën op vlak van energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Waar wacht u nog op? Contacteer ons vandaag nog en maak deze staanplaats met berging te Herent de uwe! Bellen kan naar 0470/55.64.24 of mailen naar [email protected]

Neem contact op