Penthouse te koop

485000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11286238
Immoweb code : 11286238

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig penthouse, zonovergoten terras (42m2) en 2 carports

Wij kochten dit prachtig penthouse met groot terras (42m2) in Zwijnaarde omwille van de ligging, de fantastische lichtinval, het ruimtegevoel, de oriëntatie, de connectie met de vijver & tuin, en de nabijheid van het Parkbos & Gent centrum (5 min).

Ons appartement is gelegen in de rustige en kleinschalige residentie ‘Leebeeks Vijverhof’ en dit op de 2de verdieping van het eerste gebouw als je de residentie komt oprijden. Zowel het gebouw als het appartement zijn rolstoeltoegankelijk, voorzien van een personenlift en andersvalidelift.
Parkeren doe je op de twee overdekte parkeerplaatsen/fietsberging (inbegrepen in de prijs).

Als je bij ons binnenkomt, word je door de lichtinval en glazen deur al snel naar de woonkamer getrokken. Daar tref je een lichtrijke en open keuken aan met een eiland die naast een vaatwasser en anderhalve spoelbak ook plaats geeft aan een eetplaats met 4 barkrukken. Tevens beschikt de keuken over Siemens toptoestellen en voldoende kastruimte.
In de ruime leefruimte is er naast het keukeneiland ook plaats voor een eettafel van 6 personen. De salonhoek geeft ruimte voor een tv, een hoeksofa en kleine leeshoek.

In de hal bevindt zich een gastentoilet, een efficiënte berging, een kleinere en een grotere slaapkamer en een badkamer met dubbele wastafel, spiegel, toilet en inloopdouche.

Door de oriëntatie is het op ons ruim terras de hele dag genieten van een gezellige lunch of een verfrissende aperitief in een lounge of ligbed.

Neem contact op