Penthouse te koop

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 10676946
Immoweb code : 10676946

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouw appartement 2.1

Bovenop het gebouw bevindt zich één van de twee juweeltjes van Remy: penthouse 2.1. Met zijn indrukwekkende oppervlakte van 125m² en een riant terras, biedt deze luxueuze BEN-unit alle comfort die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten.

Het zonovergoten terras is de perfecte plek om te genieten van een panoramisch uitzicht op de omgeving terwijl je ontspant in alle rust. De lichtrijke leefruimte en de open keuken zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en zorgen voor een moderne en stijlvolle sfeer. Het bureau laat toe een ruime home-office in te richten.

Penthouse 2.1 beschikt over een unieke indeling met 3 slaapkamers die hun eigen terras gericht op de tuin hebben. De badkamer is centraal gelegen en biedt alle nodige comfort. Kortom, dit penthouse is de perfecte plek om te wonen en te ontspannen op hoog niveau.

Voor meer informatie over de troeven (5 jaar vrijstelling K.I., warmtepomp,...), aarzel niet om ons te contacteren via e-mail naar [email protected] of telefonisch op 0478/670.192
Verkoop onder BTW 21%

Neem contact op