Serviceflat te koop

435000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11209138
Immoweb code : 11209138

Overzicht

2 slaapkamers
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recente, ruime assistentieflat met tuin en zicht op prachti

Deze assistentieflat van maar liefst 105m2 is vlakbij het AZ St. Lucas gelegen en heeft uitzicht op een park van 10.000m2 waar u rustig kan gaan wandelen.
De indeling van de flat is als volgt: een ruime living/eetplaats, open keuken met in de hoogte verstelbaar aanrecht en Miele toestellen, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een hal met vestiaire en toilet voor bezoekers, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. U heeft het exclusief gebruiksrecht van een groot overdekt terras en mooi stadstuintje dat voor u onderhouden wordt. Verder is er nog een kelderberging en, indien gewenst, kan u een autostaanplaats aankopen voor €20000. In het restaurant kan u ontbijten samen met de hotelgasten van het aanpalend hotel en over de middag kan u daar een dagschotel eten indien u liever niet zelf kookt. De bar is altijd open en in de zomer is er een prachtige binnentuin waar u met vrienden en familie iets kan drinken. Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.
Als eigenaar-bewoner betaalt u €16.9 per dag voor de permanente oproepbaarheid van een woon-assistent, huisvuilbelasting en ophaling, verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid en brandverzekering, telefoonabonnement en basis internetgebruik, binnenhuistelefoon en videofonie, onderhoud, verwarming en verlichting van alle gemeenschappelijke delen, 24/7 noodinterventie, administratieve ondersteuning, organisatie van activiteiten en vrij gebruik van alle gemeenschappelijke delen. U kan ook (betalend) g

Neem contact op