Service flat for sale

435000€

2 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 11209138
Immoweb code : 11209138

Overview

2 bedrooms
106 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze assistentieflat van maar liefst 105m2 is vlakbij het AZ St. Lucas gelegen en heeft uitzicht op een park van 10.000m2 waar u rustig kan gaan wandelen.
De indeling van de flat is als volgt: een ruime living/eetplaats, open keuken met in de hoogte verstelbaar aanrecht en Miele toestellen, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een hal met vestiaire en toilet voor bezoekers, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. U heeft het exclusief gebruiksrecht van een groot overdekt terras en mooi stadstuintje dat voor u onderhouden wordt. Verder is er nog een kelderberging en, indien gewenst, kan u een autostaanplaats aankopen voor €20000. In het restaurant kan u ontbijten samen met de hotelgasten van het aanpalend hotel en over de middag kan u daar een dagschotel eten indien u liever niet zelf kookt. De bar is altijd open en in de zomer is er een prachtige binnentuin waar u met vrienden en familie iets kan drinken. Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk.
Als eigenaar-bewoner betaalt u €16.9 per dag voor de permanente oproepbaarheid van een woon-assistent, huisvuilbelasting en ophaling, verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid en brandverzekering, telefoonabonnement en basis internetgebruik, binnenhuistelefoon en videofonie, onderhoud, verwarming en verlichting van alle gemeenschappelijke delen, 24/7 noodinterventie, administratieve ondersteuning, organisatie van activiteiten en vrij gebruik van alle gemeenschappelijke delen. U kan ook (betalend) g

Get in touch