Studio te huur

700€ + 115€ per maand

1 slaapkamer 18 vierkante meters

Immoweb code : 11172030
Immoweb code : 11172030

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
18 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige hoogwaardige nieuwbouw studentenkamers in hartje L

* Brochure aan te vragen via [email protected]
** Bezoekdag zaterdag 16 maart, verplicht in te schrijven na aanvraag brochure.

Project YOU bevindt zich op de Bondgenotenlaan, de belangrijkste en meest gekende winkel-wandelstraat van Leuven. Met zijn drie ingangen en strategische ligging onder de toren van de universiteitsbibliotheek is het project dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven.

YOU is bereikbaar via strategisch gelegen ingangen op de Bondgenotenlaan, in de Koning Leopold I-straat en in de Bogaardenstraat. Dankzij de ligging langs de belangrijke toegangsweg van de stad is YOU vlot bereikbaar, zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer en de wagen. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op één minuut, het treinstation op slechts tien minuten.

De gebouwen zijn voorzien van alle comfort en uitgebreide eigentijdse faciliteiten, en de groene binnengebieden bieden ruimte voor een aangename break in het levendige Leuvense studentenleven.

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, en de studenten kunnen gebruik maken van een aantal gemeenschappelijke keukens. De keukens zijn volledig uitgerust met spoelbakken, kookplaten, een oven, meubilair, tafels en stoelen. Bovendien is er voor elke student een eigen bergruimte voorzien om persoonlijke keukenspullen te bewaren

Er is ook een gemeenschappelijke ontspanningsruimte met, zetels, tafels en een kickertafel. Verder is er ondergron

Neem contact op