Studio te koop

145000€

41 vierkante meters

Immoweb code : 11401932
Immoweb code : 11401932

Overzicht

1 badkamer
41 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ideaal gelegen studio

Heb je interesse en wil jij als eerste de kans grijpen om jouw droomwoning te ontdekken? We trappen onze verkoop af met een exclusieve “Avant-Première” op za 1 juni & woe 5 juni. Plan nu jouw bezoek via www.living-stone.be. De richtprijs bedraagt 145.000€
Wens je meer info? Contacteer Doria Sanchi via [email protected] of bel 0489/449.745. Bekijk het Avant-première reglement op www.living-stone.be.
Mooi, recent en hedendaagse studio, centraal gelegen waar het aangenaam wonen is. Gelegen op wandel- en fietsafstand van het historisch centrum van Brussel, de Louizawijk, de Europese Instellingen, theaters in de onmiddellijke nabijheid van de cultuurtempel de Botanique, het zwembad van Sint-Joost en van restaurantjes, buurtwinkels en openbaar vervoer. 
Dit modern studio bevindt zich op de 2de verdieping van een goed beheerde en onderhouden residentie met lift. De studio omvat een inkom, leefruimte, een open ingerichte keuken met alle modern comfort, een slaaphoek en een douchekamer. Het biedt u alles om rustig en gezellig te wonen met de geneugten van de stad. Ideaal voor eigen bewoning, als pied-à-terre, studentenkot of als investering met een mooi huurrendement.

Neem contact op