Uitzonderlijk vastgoed te koop

495000€

5 slaapkamers 435 vierkante meters

Immoweb code : 10946337
Immoweb code : 10946337

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
435 vierkante meters bewoonbare ruimte
9000 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle ruime woning gelegen in een groene omgeving.

Jarenlang hebben we in dit unieke pand Het Stiltehuis/Havre de Paix uitgebaat. Vandaag is het voor ons tijd om deze woning door te geven aan iemand anders.
Dit ruime pand gelegen in een bosrijke tuin is geschikt voor een groot gezin, een project van co-housing of het ontvangen van gasten in een uniek kader met een prachtig atelier met een mooie lichtinval. Het huis bevindt zich in het groen op een afgesloten terrein en is toch verbonden met de buurt rondom. Het ligt dicht bij het dorpsplein van Fraipont met een bakker en een slager, en twee basisscholen. Het station van Fraipont ligt op nauwelijks 200m wandelen.
Het gelijkvloers omvat het atelier, de inkomhal met WC, de living van 40m2 met een open haard, de keuken, de berging, de eetplaats en de wijnkelder. Op de eerste verdieping zijn er de living van 43 m2, twee bureaus van telkens 20m2, twee slaapkamers, de badkamer met twee lavabo’s, een ligbad en douche, een apart WC, en de dressing. Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en de badkamer met twee lavabo’s, douche en WC. Op de derde verdieping is er de zolder, met directe toegang via de traphal. Buiten is er nog een deels overdekt terras, een ruime carport voor twee auto’s, twee houten chalets, vier houten stallen en een schuur. De woning is gerenoveerd. en instapklaar.

Neem contact op