Uitzonderlijk vastgoed te koop

687000€

5 slaapkamers 646 vierkante meters

Immoweb code : 11341893
Immoweb code : 11341893

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
646 vierkante meters bewoonbare ruimte
14827 vierkante meters grond

Omschrijving

EXCLUSIEVE EIGENDOM MET ADEMBENEMEND UITZICHT VANAF €687.000

Gelegen in een idyllische omgeving, geniet dit landgoed van een gegeerde combinatie van toegankelijkheid, privacy en rust. U zult onmiddellijk verleid worden door zijn uniek karakter en zijn adembenemend uitzicht op de Maasvallei.
Het goed beschikt over een volgroeide zuid gerichte tuin waarin u kan wegdromen met open zicht op het omringende landschap.
Het huis gebouwd in 1965 voelt zeer modern aan, door zijn grote glaspartijen in de leefruimtes met een panoramisch uitzicht!
De woning bestaat uit 3 woonlagen. Op het gelijkvloers treft u een riante inkomhal met gastentoilet, ruime living met speksteenkachel en aanhorende bibliotheek, ingerichte keuken met eethoek, veranda, berging, 2 slaapkamers, badkamer met bad/douche, dubbele wastafel en hangtoilet, ruime garage en carport. Via de veranda krijgt u toegang tot het overhangend terras.
De bovenste verdieping bestaat uit een nachthal die leidt naar een prachtige multifunctionele ruimte en aan de andere kant een immense zolderruimte met veel potentieel.
Op de benedenverdieping, die ook van buiten uit toegankelijk is via een aparte ingang, bevindt zich een ruime living, keuken met eethoek, berging, toilet, 3 slaapkamers en ruimtes met mogelijkheid tot de creatie van een badkamer.
Eigen woning, invulling als kangoeroewoning, opsplitsing gite/praktijkruimte is een mogelijkheid of wordt deze woning uw "home-away-from-home"?
Kom jij op ontdekking?Een bod tot aankoop kan vanaf €687000
https://auptibonheur6.wixsite.com/auptibonheur

Neem contact op