Uitzonderlijk vastgoed te koop

850000€

5 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 11333439
Immoweb code : 11333439

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
5000 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer uitzonderlijke

Met zijn 500 m² woonoppervlak combineert dit prachtige karaktervolle gebouw perfect de charme van het oude en de elegantie van het hedendaagse, en biedt het een idyllische leefruimte voor liefhebbers van verfijning en mooie volumes.
Genesteld in een groene omgeving van ongeveer 50 hectare, prachtig beplant met uitzonderlijke bomen, groene daken en zorgvuldige landschapsarchitectuur, biedt dit pand een ware oase van rust.
Op de prachtige terrassen op het zuiden kunt u de hele dag genieten van de zon, terwijl het zwembad, de infraroodsauna, de jacuzzi en het poolhouse een vleugje luxe toevoegen aan uw dagelijks leven.
Het bijgebouw, gebouwd in 2015, biedt prachtige volumes met zijn grondstoffen en grote aluminium erkers. De begane grond van dit deel bestaat uit een vriendelijke en verfijnde keuken die uitkomt op het houten terras en een grote zithoek en een woonkamer met eigen ingang. Op -1 biedt een grote open ruimte diverse indelingsmogelijkheden, zowel voor kantoren als voor slaapkamers. Verder is er een toilet, een technische ruimte, een grote polyvalente ruimte en een eigen ingang met mogelijkheid tot het creëren van 2 parkeerplaatsen.
Het oudere gedeelte benadrukt de geschiedenis en het karakter van het pand met zijn Art Deco glazen dak, het middelpunt van de woning. Het herbergt talrijke woonruimtes, een tweede keuken en woonkamer, meerdere slaapkamers en/of kleedkamers en badkamers en toiletten.
Een kleine buitenstudio, die gerenoveerd moet worden, bie

Neem contact op