Uitzonderlijk vastgoed te koop

1149000€

4 slaapkamers 430 vierkante meters

Immoweb code : 11264104
Immoweb code : 11264104

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
430 vierkante meters bewoonbare ruimte
2707 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime luxevilla te Massemen met prachtige tuin op toplocatie

Veel ruimte, licht, modern comfort en een prachtige tuin? Een inspirerende werkplek voor je (vrije) beroep of gewoon een plek om te genieten? Deze droomvilla biedt het allemaal op 500m van het centrum van Massemen. Vlot bereikbaar via E40/R4/E17 en het station van Wetteren. Alle mogelijke voorzieningen op wandelafstand. Ideaal gelegen binnen de regio Gent. Beleef de charme van deze parel en mis deze unieke kans niet.
Het pand werd gebouwd in 1968, stijlvol gerenoveerd in 2003 en uitgebreid met een ruime achterbouw met patio. In 2022 werd opnieuw gerenoveerd met hoogwaardige materialen en aandacht voor energiezuinigheid: 22 zonnepanelen, condensatieketel en spouwmuurisolatie (EPC: B).
Stap binnen via de inkomhal met statige trap en stalen deuren. Op het gelijkvloers: 2 leefruimtes, 2 eetruimtes, een gastentoilet en een hoogwaardige keuken met ingebouwde Miele-toestellen en Amerikaanse koelkast. 2 haarden geven extra sfeer. De achterbouw heeft 2 vleugels. De ene heeft een bureau, hobbykamer, wasplaats/berging en een doucheruimte. De andere herbergt een garage en een veranda met bijkeuken die doet dromen van zomerse barbecues en feestjes.
De verdieping heeft een grote nachthal, 4 ruime slaapkamers (master met airco), een dressing en een lichtrijke badkamer met prachtig zicht op de velden. Er is een droge kelder en een zolder. De tuin is volledig aangelegd en heeft een eigen bosje. Het perceel is maar liefst 180m diep. De oprit biedt plaats aan 6 wagens.

Neem contact op