Uitzonderlijk vastgoed te koop

1500000€

12 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 10729073
Immoweb code : 10729073

Overzicht

12 slaapkamers
14 badkamers
750 vierkante meters bewoonbare ruimte
4291 vierkante meters grond

Omschrijving

Vierkantshoeve met optioneel horecazaak, en B&B te koop

Pand te koop als privéwoning of inclusief horecazaak mits overname handelsfonds en inboedel (bespreekbaar!) . Bouwgrond naast het bestaande gebouw inclusief.
Bekende wijnbar/pizzeria en luxe ****B&B met 8 kamers, 2 vergaderzalen, grote binnenkoer, winkelruimte, 2 grote opslagruimtes en volledig vernieuwde privéwoning op een oppervlakte van 43a. De zaak is gelegen in een volledig gerestaureerde, charmante vierkantshoeve in het landelijke Haspengouw. In volle uitbating! Het wijncafé/restaurant biedt momenteel plaats aan 42 personen op de benedenverdieping, 48 op de verdieping, 60 op de binnenkoer en 16 op het kleinere tuinterras met toegang tot de tuin. Extra zaal met 60 p capaciteit.
De 4-sterren B&B beschikt over 8 volledig ingerichte kamers met badkamer. Er is een kelder en technische ruimte. Passiefbouw met verwarming op aardgas en een D-ventilatiesysteem en een regenwaterput van 10000l.
De privéwoning met kelder en wijnkelder, beschikt over een grote ingerichte Miele keuken, hall, living en eetkamer, berging, technische ruimte en toilet. Er zijn 3 slaapkamers met badkamer op het 1e verdiep. Op het 2e verdiep 1 slpk. met badkamer en zolderruimte. Er liggen zonnepanelen (10 KWh) met certificaten tot 2032. Verwarming op aardgas en een zonneboiler. Deze zaak is klaar voor een directe doorstart, met bewezen omzet! En potentieel om verder te groeien. Indien als privéwoning verkocht, zal het handelsfonds worden afgesplitst en het handelsgedeelte worden leeg gemaakt.

Neem contact op