Uitzonderlijk vastgoed te koop

649000€

5 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 10933163
Immoweb code : 10933163

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
2480 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis

Ontdek deze ultramoderne, onder architectuur gebouwde villa uit 2004.

Het ligt op de hoogten van Wépion, in een rustige, landelijke omgeving, op een steenworp afstand van de bossen en vijvers van La Marlagne.

Je zult dol zijn op de moderne architectuur, het licht (dankzij de grote erkers), de open woonruimtes en de gezellige sfeer.

De privétuin op het zuiden, deels bebost, beschikt over een verwarmd zwembad uit 2015 (met nieuwe warmtepomp) en een aangenaam houten terras.

Met ongeveer 320 m² woonoppervlak biedt dit huis een grote woonkamer (ongeveer 95 m²) met half-ingedeelde ruimtes: woonkamer met stuv, open ingerichte keuken (met centraal eiland), eetkamer, studeerruimte en entree (met kasten en wc). De begane grond bevat ook een ruime multifunctionele ruimte van ongeveer 26 m² (slaapkamer, studeerkamer of speelkamer), een bijkeuken en een dubbele garage (met automatische deuren). De eerste verdieping bestaat uit een mezzanine met slaapgedeelte, een grote overloop, 4 slaapkamers, een badkamer (douche, bad, wastafel en toilet) en een master suite (slaapkamer, kleedkamer en badkamer).

Technische kenmerken: aluminium ramen met dubbele beglazing, condenserende gasketel (2022), vloerverwarming, compliant elektriciteit, alarm, regenwatertank (niet aangesloten), peb C, ...

Doe een bod vanaf 649.000 euro.

Neem contact op