Villa te koop

649000€

6 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 11201582
Immoweb code : 11201582

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
961 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige (twee)woonst (370m²) met 6 slpk en wellness

Ben je op zoek naar een instapklare villa met mogelijks 6 grote slaapkamers, een dubbele garage en diverse mogelijkheden? Gevonden!
Deze karaktervolle woning biedt alle nodige comfort om ruim en energiezuinig te wonen. Naast de 27 zonnepanelen met groenestroomcertificaten (nog 4 jaar recht op!) beschikt deze woning over een bewoonbare oppervlakte van 370m², een ruime woonkamer, een wellnessruimte en een aangename tuin met ZW-oriëntatie. Vergeet ook de energiezuinigheid (EPC-label B, condensatieketel, warmtepomp, airco, hoogrendementsglas...), regenwaterput, videobewaking en de conforme elektrische keuring niet!Doordat er op elke verdieping een badkamer bevindt kan deze woning ook perfect dienst doen als kangoeroewoning of 2-woonst!
De ruime inkomhal met apart toilet verleent toegang tot bijna elke ruimte. Naast de woonkamer van 50m² vinden we de volledig geïnstalleerde keuken (inductiekookplaat, vaatwas, wijnklimaatkast...) met zicht op & toegang tot de tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers de 1ste badkamer (douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo) en 2 slaapkamers (17m² & 13m²).
Op de bovenverdieping vinden we 2 gigantische slaapkamers (27m² & 24m²), een fitnessruimte dat ook dienst kan doen als slaapkamer (12m²), een berging, de 2e badkamer met aansluitend een wellnessruimte (massagebad, sauna...) en een polyvalente ruimte van 40m².

Neem contact op