Villa te koop

4 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 10286255
Immoweb code : 10286255

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
3715 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke instapklare villa

Ben je op zoek naar een villa met karakter op een rustige ligging? Deze is voor jou!

Deze ecologische en energiezuinige villa met authentiek karakter is terug te vinden tussen de heuvels van Pays des Collines. Gezien de prachtige ligging heb je zowel vooraan als achteraan een prachtig zicht over het glooiende landschap. Binnenshuis voel je onmiddellijk de aangename leefsfeer en in de zuidwest gerichte tuin zal je onvergetelijke momenten beleven. 

-Kelder: De volledige woning is onderkelderd. Deze is opgesplitst in een garage (32m²) die ruimte biedt voor 1 wagen en een kelder (72m²) met technische ruimte (nieuwe Viessmann toestellen). De kelder biedt tevens een uitgang naar buiten.
-GLV: De imposante inkomhal (15m²) met gastentoilet biedt toegang tot de lichtrijke leefruimte (48m²) met aansluitend de volledig uitgeruste keuken (16m²). Vanuit deze ruimtes heb je een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende landerijen. Tevens is er op het gelijkvloers een bureel of slaapkamer (19m²).
-1steV: De nachthal geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers (25m², 21m², 31m²) en een badkamer (14m²) met dubbele wastafel, douche, bad en toilet. De grootste kamer biedt de mogelijkheid om aansluitend een bijkomende badkamer of dressing te maken.
-Zolder: Via een vaste trap is de volledig ingerichte zolder (81m²) te betreden. Een uitstekende ruimte als hobbykamer.

Spreekt deze imposante villa met authentieke elementen en prachtige li

Neem contact op