Villa te koop

639000€

5 slaapkamers 285 vierkante meters

Immoweb code : 11211628
Immoweb code : 11211628

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
285 vierkante meters bewoonbare ruimte
5070 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke villa in een groene omgeving te Geel - Ten Aard

Deze zeer goed onderhouden villa is gelegen in een doodlopende straat, Kleinekievit te Geel - Ten Aard. Omgeven door weilanden en bos kent deze woning een uiterst aangename, rustige ligging met weids uitzicht.

Beschrijving:
De inkomhal met gastentoilet brengt ons naar de lichtrijke leefruimte met inbouwkachel. Deze ruime woonkamer is ingedeeld in een salon en een eetplaats. Aanpalend komen we in een prachtige veranda met 360 graden zicht op het mooie landschap. Naast dit leefgedeelte van de woning is er een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek.

Verder zijn er op de gelijkvloerse verdieping 3 volwaardige slaapkamers, waarvan momenteel 1 werd ingericht als bureel. Deze laatste kan tevens perfect gebruikt worden als praktijkruimte. Bijkomend is er nog een badkamer uitgerust met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers nog een handige wasplaats met een extra douche.

Op de eerste verdieping treffen we een mooie overloop met veel natuurlijke lichtinval, ideaal om te gebruiken als speelkamer of zithoek. Aan weerszijden van deze ruimte zijn er nogmaals 2 volwaardige slaapkamers. Beiden voorzien van lavabo met koud en warm water, alsook veluxen met zonnewering en vliegenramen.

Tot slot is er het prachtige omliggende perceel van maar liefst 5.070m². Perfect voor paardenliefhebbers. Deze tuin werd volledig omheind en zeer mooi aangelegd. Zo is er nog een mooi terras met pizza-oven, alsook een bijgebouw met automatische poort.

Ext

Neem contact op