Villa te koop

820000€

5 slaapkamers 389 vierkante meters

Immoweb code : 11315852
Immoweb code : 11315852

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
389 vierkante meters bewoonbare ruimte
4494 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde langgevelhoeve op idyllische locatie te Geel

In Geel, Mosselgoren 44 bevindt zich deze magnifieke woning. Een gerenoveerde langgevelhoeve met een verzicht op achterliggend natuurgebied. Het perceel heeft een oppervlakte van 44 are 94 ca en is omgeven door weides en groen. Kortom een topligging.

Beschrijving:
U betreedt de woning via de inkomhal met apart gastentoilet met handenwasser. Via deze ruimte heeft u ook toegang tot een bureaukamer vooraan de woning. De lichtrijke leefruimtes op parketvloer kijken telkens uit op de mooie tuin met zwembad en de groene omgeving. De aparte keuken is volledig uitgerust met toestellen en een groot keukeneiland. Naastgelegen is er een tweede eetplaats/ontbijtkamer. Hiernaast is er een handige berging met aparte toegang tot de tuin.

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers, alsook nog een extra grote polyvalente kamer van 50 m². Tevens ook ideaal als hobby- en/of sportkamer. Naast de slaapkamers is er een badkamer uitgerust met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Tot slot is er nog een aparte wasplaats voorzien onderaan de trap.

Tuin:
De zuidgeoriënteerde tuin is fraai aangelegd en voorzien van een zwembad met poolhouse. Eveneens is er een grote en handige schuur aan de rechterkant van het perceel voor het plaatsen van wagens, tuinmateriaal, ...

Extra:
- EPC: C-label
- Zonnepanelen
- Elektriciteit conform

Voor meer info of een bezoek contacteer ons via [email protected] of via 014/72 73 74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Conta

Neem contact op