Villa te koop

1295000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11309628
Immoweb code : 11309628

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
2007 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne en ruime villa op ideale locatie.

Welkom bij Engel & Volkers, waar we u graag voorstellen aan een unieke kans om te wonen in een prachtige villa te Kaggevinne. Deze villa is een droom voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort, dankzij haar 5 riante slaapkamers en 3 zeer ruime badkamers.

De villa werd in 2007 tot in de kleinste details doordacht en navenant afgewerkt, wat resulteert in een woning met veel licht en grote open ruimtes. Dankzij haar 4 volledige bouwlagen is dit een zeer ruime woning die perfect past bij zij die houden van een gevoel van ruimte en luxe. De vooruitstrevende en moderne architectuur maakt de villa niet alleen tijdloos, maar ook technisch helemaal klaar voor de toekomst. Hier kan je zorgeloos, energiezuinig en exclusief wonen.

Ook aan de buitenruimtes werd veel aandacht besteed, met een prachtige aangelegde tuin waar u kunt genieten van rust en privacy. Het is de perfecte plek waar u kan genieten van de rustige en groene omgeving en toch dichtbij alle benodigdheden en verbindingen.

De villa is ideaal gelegen in Kaggevinne, een deelgemeente aan de rand van Diest. Hier kunt u genieten van alle rust in een groene en kindvriendelijke omgeving, maar waar u toch alle voordelen geniet van de stad. Alle benodigde voorzieningen en scholen zijn in de nabije omgeving. Extra troef van deze woning is ook dat het gelegen is in een verkeersarme straat en wijk.

Neem contact op