Villa te koop

895000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 10855535
Immoweb code : 10855535

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Kustvilla met tuin, zwembad en 3 slaapkamers in Sint-Idesba

Deze prachtige woning is gelegen in het mooie Koksijde, in de populaire badplaats Sint-Idesbald. Met zijn unieke ligging en charmante uitstraling is deze villa een droom die uitkomt voor elke huizenzoeker.

De villa is gebouwd op een perceel, vlak bij het strand, met een prachtige tuin waarin je optimaal kunt genieten van de rust en privacy. De tuin biedt voldoende ruimte om te spelen en te ontspannen aan het zwembad.

De woning is in 2003 gerenoveerd en heeft een bewoonbare oppervlakte van 165 vierkante meter. De villa beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende slaapgelegenheid is voor iedereen. Er is een badkamer, die voorzien is van alle moderne comfort. Aansluitend aan het gezellig salon, is er de charmante eetplaats die in verbinding staat met de keuken. Deze keuken is volledig ingericht en beschikt over een eigen eethoek.

De villa heeft een garage en twee parkeerplaatsen, waardoor er altijd voldoende ruimte is voor het parkeren van voertuigen.

De ligging van deze villa is ideaal, zo dicht van de zee. Sint-Idesbald is een gezellige badplaats met een prachtig strand en tal van winkels en restaurants. Er valt altijd wat te beleven.

Met zijn drie slaapkamers, leuke leefruimtes en zwembad in de tuin, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam leven aan zee. Aarzel niet en maak snel een afspraak om deze parel zelf te komen ontdekken!

Neem contact op