Villa te koop

4 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 9207630
Immoweb code : 9207630

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
2440 vierkante meters grond

Omschrijving

OPTIE - Grote villa uit de jaren 90 in het hart van de natuu

Nabij het charmante dorpje van Maransart en zijn faciliteiten, biedt Barnes Brabant u deze prachtige villa met mooie volumes, in een groene omgeving.Deze eigentijdse villa is gelegen op een perfect georiënteerd perceel van bijna 25 are en biedt een uitzonderlijk uitzicht op de omringende natuur.
Gebouwd in de jaren 90, biedt de villa momenteel een bebouwde oppervlakte van ongeveer 650m2 op 3 niveaus, inclusief +/- 420m2 woonoppervlak, als volgt ingedeeld:
Het tuinniveau bestaat uit een inkomhal met vestiaire en wc, een lichte woonkamer van 85m2 met toegang tot het terras en de tuin, zonder inkijk, een open en uitgeruste keuken met ontbijthoek, een wasruimte en een ouderlijke suite van 45m2 bestaande uit een slaapkamer, een kle edkamer en een grote complete badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, een grote polyvalente ruimte van 65m2 (kantoor / suite / familiekamer), 3 mooie slaapkamers (15, 21 en 21m2) waaronder een en-suite doucheruimte en een aparte badkamer.
Daarnaast biedt de villa ook een hal met vestiaire en gastentoilet, 3 opslagkelders, een wijnkelder, een technische ruimte, een kelder / speelkamer van 50m2, 2 garages voor 3 wagens en een garage annex voor 6 wagens. De woning heeft parkeergelegenheid buiten en een mooi beplante en bloemrijke tuin. PEB: C. Een perfecte locatie en hoogwaardige constructie geven deze woning een zekere charme. Wacht niet langer om deze unieke plek te ontdekken, neem contact met ons op voor een

Neem contact op