Villa te koop

980000€

5 slaapkamers 396 vierkante meters

Immoweb code : 11125283
Immoweb code : 11125283

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
396 vierkante meters bewoonbare ruimte
2384 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa in residentiële woonomgeving

---ONDER COMPROMIS---
Deze exclusieve villa is gelegen in een kindvriendelijke en residentiële woonomgeving tussen Aalst en Lede, op de grens met Erpe/Mere. De aansluiting met de E40 (afrit Erpe/Mere) is minder dan 5kms verwijderd. Het dorpscentrum, met lokale winkels, scholen, openbaar vervoer en sportinfrastructuur, is eveneens in de directe nabijheid.
Deze ruime villawoning werd ingeplant op een terrein van ca 24 are, en heeft een ruime voortuin met parking en een gezellige achtertuin met overdekt terras.
Deze charmante villa wordt gekenmerkt door haar grote open ruimtes. De gezelligheid van het wonen is alom aanwezig. De woning omvat een ruime inkomhal met bezoekerstoilet en vestiaire, lichtrijke living met een gezellige zithoek en open haardvuur, bureau, tijdloze keuken met alle comfort, berging, wasplaats, toilet en doucheruimte. Vanuit alle leefruimtes heeft men tevens een mooi zicht over de achtergelegen tuin het terras zodat men een intens gevoel van natuurbeleving ervaart.
De verdieping omvat een nachthal, 5 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en een apart toilet, alsook een inrichtbare polyvalente ruimte (kantoorruimte/hobbykamer) van ca50m². Ook de zolderverdieping biedt mogelijkheden tot afwerking en verder gebruik Tevens is er een inpandige garage voor 2 wagens. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt bijna 400m². De woning is deels onderkelderd. De gezellige tuin alsook het overdekt terras straalt een sfeer van rus

Neem contact op